23;e juni. Plats: Bistron på tåget från Örebro.
"Nu är det så att det är fel på en växel här. Vi blir stående tills de har reparerat felet... och det vet jag inte när det är". Tåget blir stående i 40 minuter. Sommaren har äntligen kommit tillbaka. Värmen verkar förvåna och besvära de flesta, för på tåget hänger frustration i luften. Bakom mig sitter en kvinna från någon av Stockholms södra förorter. Hon pratar i telefon och kryddar friskt med ett imponerande register fula ord.
Jag smuttar på kaffet och betraktar kvinnan gå förbi mig och vidare mot bistro-kassan. Men hon kommer inte längre än bordet framför mig. Där sitter en tjej med rosett i håret.
"Har du problem eller? Stör jag dig? Vagnen är full med barn, och de stör du dig inte på!? Dom skriker också!" Undrar kvinnan med svordomsrepertoaren. De tre barnfamiljerna runt mig skickar blickar mot henne, mörkare än åskmoln. Jag sitter som på nålar för att se hur situationen ska lösa sig, och hur många småbarnsföräldrar kvinnan kan ta i ett slagsmål. Tågvärdinnan avbryter för ett meddelande, och hindrar då möjligen, men fullt ovetandes en riktigt ful scen från att inträffa.
"Vi väntar på en arg resenär som står på perrongen och inte låter mig stänga dörren. Nu står vi här tills han har lugnat ner sig. Om ingen vill komma och hjälpa mig förstås." Lika fel som det är att vara orättvis och elak mot flickan med rosett i håret, är det att just i detta nu förarga ett helt tåg med försenade resenärer. Utanför fönstret kommer tre frustande och pustande grabbar med backslick gåendes i samlad tropp. Det är uppenbarligen inga vanliga brats. Jag skulle tippa på att om de här tre skulle göra en lista på favoriter bland vita pulver så står kreatin överst. De får sällskap av en hårdrockare av den grövre sorten, ett gäng förortskickers samt en liten men arg man i kostym. Jag skrattar högt och halva vagnen gör spontant detsamma. Sekunder senare rullar vi vidare mot Stockholm.
Jag kommer att vara på resande fot mycket länge till. Det är sommarens enda semester jag påbörjat. Målet är Las Vegas, där jag kommer att möta upp min kusin och hans vänner. De ska spela en Texas Hold 'Em-turnering i WSOP på Rio. Unibet sponsrar med hotellrum och håller i aktiviteter. Själv är jag inte mycket av en pokerspelare, och som en konsekvens sprider jag inte pengar åt höger och vänster. Men boende är betalt och sjyssta aktiviteter står på schemat, så jag tvekar inte länge när kusinen Axel frågar om jag är sugen på att åka dit i 10 dagar.
24;e juni Arlanda-McCarranBrorsan får låna Urbans bil. Att jag slipper släpa väskor på bussar och tåg så här tidigt på morgonen är jag väldigt tacksam för. Jag känner
en person som jobbar på Arlanda, en flygplats som sysselsätter 15000 personer. Jocke står i disken innanför entrén. Han uttrycker avundsjuka när jag berättar om mitt resmål. Han var i New York för en vecka sen, men arbetar man på Arlanda och ser folk resa dagligen så tar det uppenbarligen inte lång tid att bygga upp ny reslust! Han visar också åt vilket håll Gate 5 ligger, där jag inte behöver vänta länge innan jag kan borda flygplanet mot Amsterdam. Passade naturligtvis på att ändra mina sittplatser till fönsterplats, då det är roligare att titta på landskapet än att bläddra i tax-free-katalogen. Dock bjuder inte Atlanten och norra Kanada på några direkt spektakulära syner.
I Detroit möter mig en än mindre spektakulär syn - Detroits flygplats. Den är mörk, grå och trist. Jag lovar två konstaplar i den första säkerhetskontrollen att jag varken deltagit i andra världkrigets grymheter eller valt det kommersiella flyget som transportväg för illegala droger. Den ena visar varför han blev säkerhetskontrollant istället för skådespelare när han på ett konstigt sätt ber sin kollega att backa en sida i vad det nu är för fil de har på mig.
"W-wait a minute" säger han och trycker ett par gånger på knappen "9" på tangentbordet.
"You've been arrested for any crimes in the US?" Jag nekar.
"It says here that you've been arrested and been tried in court. -"Um. I've neither been arrested nor been to court trial, either in the US or Sweden." -"Allright". Jag undrar för mig själv vilken reaktion de letade efter, och varför de överhuvudtaget försöker sig på en sådan luring. De låtsas som ingenting och skickar mig vidare. Homeland Security tycker dock inte att en kontroll är tillräcklig. Jag blir stoppad av en fet version av Phil Anselmo som tycker att jag ska gå igenom en "special screening". Han frågar mig om väskan. I USA är det ovanligt att män har väskor med axelrem, och den måste ha fått Tjock-Phil att bli misstänksam. Jag svarar som Seinfeld: "
It's European." -"Allright bro. I don't look very European do I?" Det har han fullständigt rätt i.
"No, you kinda look like Phil Anselmo." Efter att ha fått stå i en maskin som ser ut att komma från ett framtida århundrade, och möjligen scannar mitt DNA efter Al Qaida-sympatier, kommunism eller religöst oliktänkande, får jag äntligen sätta mig och vänta på nästa flygplan. Amerikaner hyser i regel en stor aversion för att använda fötter och ben för att ta sig fram. Flygplatsen, som förvisso är säkert 20 minuters gångväg från Gate 1 till 80, bjuder på två alternativ utöver apostlahästarna. Rullväg och tågräls.

För att fördriva tiden går jag fram och tillbaka några gånger. En röd tågvagn susar fram och tillbaka över mitt huvud. Okej. Jag kan väl åka ert jävla tåg. Susar fram och tillbaka och fram igen. Köper en bok och sätter mig och läser en stund. Bakom mig dundrar en 747;a igång sina jetmotorer och det får hela golvet att vibrera. Boardingen öppnar äntligen och jag bestämmer mig för ett miljöombyte.
På flygplanet låter jag en grabb sitta vid fönstret, som snabbt somnar. Jag läser tax-free-katalogen. North West Airlines letar främst efter mycket tjocka män när de anställer flygvärdinnor, och de har till ingens förvåning svårt att ta sig fram i flygplanets smala utrymmen. Tar en öl och följer sedan grabbens exempel. I drömmen sitter jag i en kyrka, och i gången mot altaret går feta munkar i rad och mässar
"Trash. Garbage. Trash. Garbage". Jag vaknar när det slår lock för öronen och bordet framför mig är rent. Utanför flygplanet börjar det för första gången på mer än 24 timmar att mörkna. Vi går ner för landning. I Nevada är casinospel tillåtet, och McCarran Airport är till bristningsgränsen proppad med slot-maskiner. Jag är inte jättesugen på att börja spela på de enarmade banditerna, så jag går och hämtar min väska och möter Axel och Andreas.

När jag för första gången på 18 timmar befinner mig utanför luftkonditionerat utrymme slår en vägg av hetta mot mig. Las Vegas är en stad i öknen och klockan nio på kvällen lokal tid är det ändå nästan 30 grader varmt. Vi tar taxin till MGM Grand, där jag ska bo den första natten. Vi sätter oss på en italiensk restaurang för att inta en sen middag, och till efterrätt beställer jag tiramisu. Jag älskar tiramisu. Tar en smakbit och hjärnan svarar med att avfyra på alla synapser. Jag upplever någonting som kan beskrivas som en
Petit Mal och de andra undrar om jag mår bra.
Noshörningspatrullen: Flugan, Limmet, Axel (Älgen) och Liket. 25:e juni 
Jag betalar 15$ för att springa på MGM Grands löpband en halvtimme. I löpmaskinen finns en TV installerad. Den visar såklart Fox News och utöver ständigt rullande reklam-slingor går det upp för mig att reportaget handlar om vilka tv-apparater som är bäst. Reklamavbrott avlöser vart 5;e minut. Tittar på palmerna istället. Sedan är det dags att byta hotell. Vi åker till Wynn Encore, det senaste tillägget i Las Vegas skyline, färdigställt i februari. Vi bor på 63;e våningen och hissen upp dit tar hissnande 38 sekunder. Någon 13;e våning finns naturligtvis inte, och ej heller några våningar 40-49, då kineserna inte gillar dem. Jag inspekterar och godkänner rummet som i praktiken ligger på den 52;a våningen. Utsikten är bättre än den jag har på studentgatan. Vi går ner och äter lunch på
The Buffet.
Jag har levt på student-diet i närmare ett år, och numera tar jag vad jag kan när det vankas mat. Att jag inte är kräsen är allmänt känt. Fri tillgång till våfflor, pannkakor med sirap, jordgubbssylt, pizza, sushi, oxfilé, pasta, kakor, glass och oändligt mycket mer, tillagat med en standard en bit över vad man kan förvänta sig på en riktigt fin restaurang - risken är att jag äter ihjäl mig. Jag börjar med pasta, sallad och kött.
Sen amerikansk frukost, dvs pannkakor dränkta i sirap. En stor portion mat till och sen efterrätt. Kaffe på det. Jag är en tjockis i teorin, Monty Pythons Mr. Creosote har ingenting att sätta emot.
Spenderar eftermiddagen på Encores poolområde. På rummet slår jag på TV;n och ser att min barndomsidol Michael Jackson nu går sin moonwalk i himlen. Jag är en av naturen melankolisk person. Deppar över det och ditt och datt. Men tar mig i kragen och kollar in
Fashion Show, gallerian på Las Vegas Boulevard.
Fashion Show sett från hotellrummet t.v och marknivå t.h.Då vi tänkte gå ut ikväll så köper jag ett par nya skjortor, tar en kaffe på Starbucks, och chillar en stund. Varken Axel eller Liket visar sig vara särskilt peppade, och vi skjuter upp klubbandet till en annan dag. Vi hänger ändå på Luxor ett tag.
26;e juniUnibet har en presentation för en samlad trupp på ca 25 personer i ett konferens-rum på Encore. De delar ut tröjor och handdukar men jag vill hellre ha en kaffe. Det bjuder de lyckligtvis också på. Dan och Hung ger handfasta tips kring poker och staden Las Vegas. Då jag är en fattig sjuksköterskestudent från Örebro har jag ingenting här att göra, och det är ett faktum som jag gör mitt bästa för att dölja. Jag hör att de tänker bjuda på lunch, och jag svansar naturligtvis efter sällskapet när de sagt allt de vill säga. Vi går till... The Buffet. Igen. Jag gör en mental notering om att inte äta så att jag mår dåligt i en timme efter - som jag gjorde förra gången. Mina instinkter visar sig dock sitta för långt inne. Dan visar hur man viker en ring av dollar-sedlar.
Rio är det casino som har flest poker-bord, och det finns många. Axel, Limmet, Liket och Flugan anmäler sig och under tiden norpar jag Gus Hansens autograf och tittar på pokerborden.

Rio andas texas hold'em, här om någonstans ligger spelets Mekka. Jag är dock inte den strängt troende muslimen av poker, så jag tittar runt lite förstrött. Phil Ivey känner jag igen. Han ser trött ut. Inne i en pokerhand är det inte läge att be om hans kråka.
Dagen är ung, och jag tar chansen att för första gången utforska
The Strip - Las Vegas Boulevard. För biltrafiken finns 4 filer i varje riktning, det räcker inte. Jag tar mig fram snabbare till fots. Jag är sträng mot mina cellkärnor och sätter strikta gränser för hur snabbt och fritt de får lov att dela på sig. Köper därför solspray på Walgreens. Kollar in The Venetian en bit ner på Las Vegas Boulevard.
Snygg takmålning.
Något som jag kommer att lära mig är att affärerna inne på casinonas shoppingstråk inte säljer vilket skit som helst. Ofta saknar produkterna prislapp, och inte ofta är ens fotografering tillåten. Petar lite på en nätt skulptur av en drake - som faktiskt har en prislapp. 7.700$.
27;e juniPokerspelarna åker till Rio för att spela i WSOP. Då detta innebär en färd i hummer-limousiner så fortsätter jag liksom att inte vara fattig sjuksköterskestudent utan proffsigt pokerproffs istället.

Vi äter frukost på Starbucks. De säljer havregrynsgröt, och det kan jag ju inte hålla mig borta ifrån. De som tjänar sitt levebröd på poker sätter sig vid sina bord. Den som lever på CSN tar tillsammans med Annika taxin tillbaka till hotellet. På Encore plaskar jag i poolen och bakar i solen en stund. Min favvo-syssla i hela världen. Resten av eftermiddagen och kvällen så tar jag min andra promenad längst
Las Vegas Boulevard.
Jävlar vad varmt det är.
Svalkar mig med en Newcastle. På ambulansen står det "We Care" Eh, ok... citationstecken? Jag passar mig noga för att inte bli överkörd när jag går över en sidogata eller skada mig på annat sätt. Går in på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood, ett shoppingstråk som tacksamt nog befinner sig inomhus och i mångt och mycket handlar om samma sak som shoppingstråket på The Venetian. Pratar med Dave inne på en butik för modern konst. Jag frågade inte om prislappar. Beundrade och berömde ändå några av tavlorna. Vi snackar om konst och Cirque de Soleil och jag lovar tillslut att köpa en av hans tavlor. Så fort jag vunnit jackpotten på Megabucks.

Jag når till ännu inte färdigställda
City Center. Här kommer det till skillnad från resten av alla byggnader längst den här gatan att finnas lägenheter. Jag är osäker på om den nuvarande ekonomiska krisen verkligen motiverar lägenhetsbyggen för 8.500.000.000$. Men de är fina att titta på. Gatan sträcker sig en bit till, men jag inser att jag måste komma hem till hotellet idag också. Därför går jag över till andra sidan gatan. The Mirage, Treasure Island och Caesars Palace ligger på vägen hemåt, men idag besöker jag bara den sistnämnda.

Människorna myllrar på gatorna. Jag tar en hamburgare och kollar från håll på fontänshowen och människorna utanför The Mirage. Filosoferar över Las Vegas breda spektrum, inte bara skillnaden i temperatur som möter mig varje gång jag går in i ett av de skrytbyggen som ligger här. Casinona verkar ha en inomhustemperatur på runt 18 grader, mest för att visa att de kan. Utanför är det 30-40 grader varmt. Gående längst med gatan finns alla sorts människor; alla hudfärger, kulturer, fattiga och rika, tjocka och smala. Jag sitter och tittar på dem och dricker en stor läsk. De kommer även i mega-size. Läsken alltså. Vid närmare eftertanke, även människorna. Längre ner startar snart pirat-showen utanför Treasure Island. Det är vanligt att casinon har dessa typer av gratisshower, ofta en gång i timmen såhär på kvällen. Planen för resten av kvällen: 1. Köp en kall öl. 2. Kolla pirater. 3. Däcka.
28:e juni.Idag ska vi hyra en bil och åka åt godtyckligt håll. Vi tar det litet som det kommer. Det blir en iallafall en heldag på motorvägen och vi åker tidigt på morgonen ut till biluthyrningen. Vi bor ju på Las Vegas finaste hotell, och då ska vi enligt Axel och Liket enligt all rimlighet ha en lika fin bil. En Lincoln Towncar V8. Målet blir Grand Canyon. Brummar iväg och tar en sen frukost i en liten stad som heter Mosquito. Precis dom de flesta städer, stora som små, finns här casinon och enarmade banditer. Jag har med mig kortleken och vi spelar lite hederlig chicago medan vi äter. Åker sedan vidare i en maklig takt på 80-90 mp/h, eller ca 130km/h.
Jag gör i brist på annat en lista på djur jag ser på vägen.
- Hund: 1

- Häst: 12
- Ko: 5
- Fågel: 1 träffar nästan vindrutan i 140km/t.
- Virvelvind: 2 (räknas egentligen inte som djur)
- Örn (inte samma fågel): 1
Vi korsar gränsen till Arizona men i huvudet spelas California Dreamin'. Höjd: 2000 fot över havet. Träden är förkolnade, härjade efter en skogsbrand - en naturlig del i florans livscykler. Efter ytterligare några mil är vi långt uppe i bergen. Skogen - hel, frisk och vackrare än det mesta. Jag lägger till
"Bisonoxe: 2" på listan.
Grand Canyon.Jag tappar andan. Synen låter sig inte beskrivas i ord. Kameran gör ett klent jobb. Colorado River har över hundratals miljoner år karvat ut allt jag ser. En känsla, inte koncis utan en förnimmelse, av en evighets evighet.

Jag står och glor en stund. Och sedan länge till. Sedan går vi in på Rough Riders Saloon och jag beställer in en Canyon Pilsner. Vi beslutar oss för att se den södra sidan också. Det är 10 miles dit som korpen flyger. 355 miles som en Towncar rullar.
En blåssångare.Flugan tar ratten då vi druckit öl. Gränsen för rattfylleri är 0.8 promille, men vi är ju ansvariga människor.
Vi stannar till där vägen återigen möter Colorado River, nu långt österut.
Flugan erbjuder 20 cent för ett dyk ner i floden. Det är inte värt det.På de vidsträckta slätterna går det snabbt. Den mjuka fjädringen och de fjärran bergen ger dock en dämpande känsla, mer som att åka gondol på The Venetians kanaler. Axel sitter vid rodret. En truck åker framför oss och när vi i en kurva dundrar förbi "löken" går det i 170 knyck!! När skymningen faller över Arizona omges vi återigen av skog på båda sidor. Naturligtvis i en betydligt makligare takt ser vi en rådjursfamilj korsa vägen, något större än sina svenska artfränder.

Från den norra sidan ser Grand Canyon inte mindre ut. Mobilen dör av utmattning efter en sista bild. Jag ser västerut, där solnedgångens ljus visar de karga bergsluttningarnas skarpa siluetter i nio gråskalor. Vi stirrar oss mätta längst den norra kanten. Vi bestämmer oss för att åka hemåt. Jag har en önskan om att äta mig mätt på en genuin amerikansk vägkrog, och vi hittar en. När vi åker har natten fallit. På en lång raksträcka tjatar jag om att stanna så att vi kan titta på stjärnhimmeln. Jag får den här gången inte önskan uppfylld, men de sänker hastigheten på en lång raksträcka. Jag hänger som en hund ut genom fönstret och stirrar uppåt. Många mil från närmsta ljus uppenbarar sig stjärnorna i galaxens centrum på himlen.
Innan vi summerar utflykten är ett stopp i Hoover Dam planerad. Det är ett imponerande byggnadsverk, som genom att dämma upp Coloradofloden skapar Lake Mead. Axel gissar att det sitter övervakningskameror överallt, och han visar sig få rätt när en kvinnoröst någonstans ifrån uppmanar Flugan att sluta hänga på staketet. Klockan är fyra när vi lämnat in bilen på Hertz, jag snackat Deep Purple med taxichaffisen Al, och vi äntligen kommit upp på rummet. Dagsutflykten på 120 mil känns redan som hela vistelsens behållning.
29;e juniPoolhäng och sedan en helkväll Las Vegas style med shower, nattklubb på Jet, drinkar, en dundrande fylla och en svidande plånbok...

Uppenbarligen är herren på motsatt sida en pokerspelare av rang. Det bryr jag mig inte mycket om, jag dansar och snackar med Stephanie från Vancouver. Blir avbrutna av tre dretfulla östgötar och vi härjar vidare i natten.
30;e juniIdag bjuder Unibet på golf. Vi åker ut till Silverstone 200 där vi får lektioner i puttar, drives och chippar av tre ärrade veteraner. De ville säkert spendera hela dagarna på golfbanan och bara njuta. Men de har också räkningar att betala så nu tränar de ett gäng svenskar i golfens grunder.
Sätter chippen - krumsprång. xDLika lite som poker är min grej så lockar mig golf som rekreation. Jag säger som Steve Wynn:
Golf är fysisk smärta. Men jag lär mig massor om hur man håller klubban och yada-yada.
Och har faktiskt roligt!

Vi ser Chris Angels Cirque de Soleil-show Believe på Planet Hollywood. Helst hade jag sett Beatles-showen Love, men får inte mycket att säga till om i den här frågan. I väntan på att showen ska starta tar jag puls på Limmet, men hinner inte mer än att räkna till 20 när en laserpekare från en av föreställningens vakter lyser på telefonen. "
No cameras, no cellphones!" Okej, okej. Kudos för mobil-blicken. Jag gillar ändå showens nummer, även fast Chris Angel själv är sjukt överskattad. Vad som fungerar med trickfilm på TV fungerar inte på scen inför 1000 personer. Därför har han sållat ut allt som annars verkar så overkligt. Att skryta och försvinna igenom scengolvets luckor är han däremot duktig på. Dansnumren och scenbygget gör i slutändan showen värd dollarna.
1:e juliInte mycket planerat idag. Jag såsar ordentligt länge nere vid poolen och läser ut min bok. Beslutar tillslut att titta in den gamla delen av stan: Las Vegas Downtown. Namnet till trots inte längre en central del i Las Vegas. Kända Golden Nugget och andra klassiska casinon trängs här och vi knatar in på en restaurang med en rätt snobbig fasad. Jag beställer sallad för att påminna mig själv om livet som väntar. Återkomsten till Sverige kommer bli hård. Den kommer att innebära fattigdom och svält. De andra hugger in på 12oz köttbitar. På vinlistan finns glas för 10.000$.
2;a juliNär de andra åker fyrhjuling i öknen passar jag på att handla lite och hänga lite till i poolen. Sånt får man ju inte nog av. När de kommit tillbaka går vi till djurparken på The Mirage. 15$ kostar biljetten och det känns för en gångs skulle inte som ett rån. De har delfiner som enligt utsago inte tränas för shower utan hålls i rent forskningssyfte. De förtäljer däremot inte varför de väljer att forska på delfiner på ett casino i Las Vegas. En av delfinernas naturliga beteende är att plaska vatten på oss som står och glor vid pool-kanten.
En lama och en svan. Häftigt.3;e juli. Xs. 
Sista dagen i Las Vegas. Unibet fortsätter att vara reko så de har fixat oss VIP och bord på Xs, nattklubben på Encore. Flyget går i morgon bitti. Fri sprit. Varningsklockor. Äsch! Såna här chanser får man inte ofta.
"Fuck the clock" Peter har klätt sig i en klockren tröja som roar alla utom hotellpersonalen. Vi glider in och vi sätter oss vid bordet på balkongen med utsikt över poolområdet. Sprit och groggvirke bärs in. Blandar jack&cokes, redbull vodkas, cuba libres och allt möjligt. Jag kommer inte ihåg. Pratar med pokergalningar, vakter och spelarfruar, solar i månskenet, dansar och har en otroligt skön sista kväll i Las Vegas. Axel blir utslängd och jag röjer vidare. Klockan blir fyra och när Xs stänger ger jag mig.
Jag tar min sista 38-sekunders tripp upp till rummet. I hissen står en asiat som ser sliten ut. Jag frågar
"Hi, how are you?" - "I've had a very hard day today..." Det verkar inte som sprit är inblandat i min hisskompis bekymmer. Han verkar faktiskt plågad. Jag är dock inte på humör för att vara förstående. Svarar istället
"Aw, that's too bad! But you should smile! You're in Las Vegas!"-"If you aren't careful, this city will take your soul". Något otippat svar, men jag inser att han mycket väl kan ha rätt. Skulle jag vistas här för länge så skulle jag urholkas till et

t skal, likt de osnytna bortskämda ungar som bölar över fel färg på lyxbilen på MTV.
"Oh? Maybe it's a good thing I'm going home tomorrow then!" Går in på rummet. Tänker på Las Vegas och dess förmåga att stjäla själar. En stad med löften och löften om löften. En... eeeghh... Jag har varit klok nog att packa väskorna innan jag gett mig ut. Däckar hårt.
Vaknar tidigt och skriver ett hej då och tack för fisken till Axel. Släpar väskorna med mig och åker iväg i samma kläder jag burit kvällen innan. Taxichauffören ska fira 4th of July med familjen. På McCarran får jag veta att flyget till Memphis är försenat och jag istället får ta flyget till Detroit... Resan hem präglas av efterdyningar från kvällen innan. Istället för 4 timmar på Detroit International får jag 8 minuter... att ta mig från ena änden till den andra. Längtar hem till sans, vett, rimlighet och reson. Bordar flyget med hjärtat i halsgropen. Flyget har gott om plats och innan vi lyfter nallar jag en fönsterplats. Resan ska enligt kaptenen ta 7 timmar och 32 minuter. Men jag
kan inte sova. Jag har som vanligt inte tålamod att se en film, och ger upp efter ett par försök. Timmarna känns oändliga. Läser Ofredsår om 1600-talets pinor, då en resa över Atlanten tog veckor eller månader och involverade mögligt bröd och skörbjugg. Jag får perspektiv på allt och har inte mage att klaga. Men börjar trots det känna mig lätt letargisk. Med Isle of Man i sikte bjuder flygvärdinnan på frukost och ger mig en komplimang för hatten. Jag tackar för båda och hugger in på äggmacka, kaffe och apelsinjuice.
I Amsterdam tar de min linsvätska och jag håller på att krevera. Tänker 1600-tal. Tar sista flyget hem. Har nu ridit ut en bakfylla och över Atlanten, knappt någon sömn sedan fredagen och nu är det söndag. Som tur är väntar brorsan och Elin på mig. Jag kollar in deras nya lägenhet. Flott! Äter, lånar pengar för att överleva och tar tåget hem till Örebro.